Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 november 2020

Angst voor komst Duinpolderweg

Hillegom – De wens voor de realisatie van de Duinpolderweg leek dood en begraven, maar lijkt nu toch weer op de politieke agenda te komen.

Gemeenteraadslid Rory Semrek (D66) wees er donderdagavond op, dat de Provincie Zuid-Holland volgend jaar wil praten over het verdubbelen van de rijbanen op de Elsbroekerbrug. Maar ook het doortrekken van de N207 met de N206.

Wethouder Karin Hoekstra gaf aan, dat er nog altijd verkeersproblemen zijn aan de noordkant van Hillegom. De Provincie wil hier met Holland Rijnland, Hillegom en Lisse over praten. ,,We gaan kijken welke problemen er zijn en welke mogelijkheden we hebben om die problemen op te lossen.’’ Ze wil daarbij nadrukkelijk het Hillegomse standpund naar voren brengen over het doortrekken van de N207 en N206.