Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 november 2020

Hogere startersleningen

Hillegom – Het bedrag voor de starterslening voor de aanschaf van een eerste woning wordt definitief verhoogd van 30.000 euro naar 50.000 euro.

De gemeenteraad liet donderdagavond blij te zijn, dat het college van burgemeester en wethouders dit voorstel voorlegt. En hiermee uitvoering geeft aan een motie van de gemeenteraad.

Anouk Dijkshoorn Bloeiend Hillegom stak haar complimenten niet onder stoelen of banken: ,,Dit is een prima voorstel. We hopen dat het een aanzuigende werking heeft.’’ Wethouder De Jong bevestigde: ,,Hierdoor kan wellicht doorstroming op gang komen.’’