Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 januari 2021

Vragen over toekomst BO

Noordwijk – Gemeenteraadslid Toon van Tol (PUUR) wil van het college van burgemeester en wethouders weten, hoe het gaat met Bollenstreek Omroep (BO).

BO gaat samenwerken met RTV Katwijk en het is de bedoeling dat de medewerkers van beide organisaties in één pand in Katwijk komen. Tijdens een commissievergadering in de gemeente Katwijk vorige week, bleek dat een groepje medewerkers van RTV Katwijk nog niet helemaal achter deze veranderingen staat. Daarom besloten de Katwijkse politici om nog geen besluit te nemen om 75.000 euro uit te geven voor de inbouw van een extra opnamestudio.

Van Tol wil duidelijkheid hebben: hij vraagt zich af, of er een ‘Plan B’ is. En mocht de samenwerking van BO en RTV Katwijk helemaal niet doorgaan, wat het college vindt van ‘de plek van BO in de informatievoorziening’.