Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2021

F1 parkeren op Langevelderslag

Noordwijk – Wanneer de Formule 1 wedstrijd in Zandvoort wordt gehouden met publiek, kan een deel van de bezoekers hun auto parkeren aan de Langevelderslag.

Dat staat in een informatiebrief van het college van burgemeester en wethouders. Maar liefst 500 parkeerplaatsen worden hiervoor beschikbaar gesteld. Vanuit die parkeerplaats kunnen de Formule1 fans met hun fietsen richting Zandvoort gaan, of via het strand naar Zandvoort lopen.

Als er veel bezoekers gedurende meerdere dagen en nachten in deze streek willen blijven, dan houdt het college de optie open om toestemming te geven voor een ‘pop up camping’. Maar dan moeten wel eerst zo ongeveer alle reguliere toeristische overnachtingsplekken verhuurd zijn.