Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2021

Nog even wachten voor organiseren evenementen

Noordwijk – Het gemeentebestuur neemt op dit moment geen aanvragen voor evenementen in behandeling. Dat laat het college van burgemeester en wethouders weten naar aanleiding van vragen door NZLokaal.

Dit geldt ook voor evenementen, dit vóór corona al jarenlang georganiseerd werden. ,,De coronaregels zullen van invloed zijn op de wijze waarop een evenement georganiseerd kan of moet worden’’, aldus burgemeester Wendy Verkleij.

Organisatoren moeten daar rekening mee houden, maar kunnen dat pas als bekend is wat de coronaregels voor evenementen zijn, zodra het verbod op evenementen wordt opgeheven. Het college heeft wel het vertrouwen dat het einde van deze moeilijke periode in zicht is.