Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2021

Ondernemers stellen toiletten beschikbaar

Hillegom – Er komen geen openbare toiletten in het centrum van Hillegom.

VVD-raadslid Louise Pijnacker pleitte hier donderdagavond voor en vroeg of de gemeente dit kan regelen. Dat gaat echter niet gebeuren. Wethouder Jan van Rijn gaf aan, dat deze discussie drie jaar geleden ook al plaatsvond. Hij heeft gesprekken gehad met ondernemers en die gaven aan, dat iedereen die de behoefte heeft, gebruik kan maken van toiletten van die ondernemers.

Misschien is niet ieder toilet geschikt voor mensen met een beperking, maar Van Rijn liet weten dat zij ook gebruik kunnen maken van het toilet op het gemeentehuis. De wethouder gaat bij de ondernemers stimuleren, dat ze een sticker plakken op hun ramen, zodat duidelijk wordt dat mensen gebruik kunnen maken van de toiletvoorzieningen.