Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 februari 2022

Een brief met antwoorden

OEGSTGEEST – Gemeenteraadslid Sven Spaargaren (VVD) wil heel graag weten, waar burgemeester Emile Jaensch met ondernemers over heeft gesproken. Maar hij moet nog even wachten op het antwoord.

Spaargaren stelde vorige week: “De burgemeester heeft, samen met de andere burgemeester in de Leidse regio, op 20 januari een brandbrief gestuurd aan het kabinet. Daarin werd opgeroepen om perspectief te bieden aan ondernemers, de cultuursector en de horeca. Daarnaast heeft de burgemeester een aantal ondernemers bezocht. Kan de burgemeester een kort verslag geven van zijn bevindingen van zijn bezoek aan een aantal ondernemers in Oegstgeest? Hoe zwaar hebben onze ondernemers het momenteel en wat betekent deze recente verlichting van de maatregelen voor onze ondernemers ook in relatie tot uw oproep in de brandbrief aan het kabinet?” Burgemeester Emile Jaensch vroeg Spaargaren om nog even geduld te hebben. Hij zegde toe, dat hij deze vragen zou beantwoorden via een brief, die in de eerste helft van februari naar de raadsleden gestuurd wordt.