Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 april 2022

Jubilerend Rotary doneert tafels en bankjes aan Overbosch

 


VOORHOUT – Het Overbosch in Voorhout is verrijkt met twee prachtige tafels met zitbankjes. Nu de werkzaamheden aan de blauwe long (een schone vijver) afgerond zijn, kunnen de bezoekers van het historische bos niet alleen wandelen, maar ook heerlijk zitten.

De Rotary Club Voorhout heeft deze zit- en rustmogelijkheden geregeld voor de Stichting Vrienden van het Overbosch. De beide tafels met bankjes zijn een cadeau vanwege het dertigjarig jubileum van de Rotary Club Voorhout. Ze hebben een goede plek gekregen aan beide zijden van de bloemenweide, zodat je er op elk moment van de dag in de zon kunt zitten.

Voorzitter Rob van de Velde onthulde de tafels, samen met Overbosch-voorzitter Marianne van der Voort en de bestuursleden van beide organisaties. Van de Velde: “De jubileumcommissie heeft met een loterij voldoende geld ingezameld voor deze tafels. Ze staan op een goede plek.” Ook Van der Voort was blij: “We hebben deze twee plekken uitgekozen en het resultaat is geweldig!”

Op donderdag 7 april om 19:00 uur houdt de Rotary Club Voorhout een ‘Open Clubbijeenkomst’. Wie meer wil weten over wat de Rotary doet en of het lid zijn van de Rotary Club Voorhout ook iets voor jou is, kan zich hiervoor aanmelden bij regine.rotary@gmail.com.