Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 november 2022

Glorieuze ontvangst op de Via Dahlia

Als geen ander kijkt hij uit naar de Duin- en Bollen 4daagse. Arjan Heijl van ‘Visit Duin- en Bollenstreek’ is tevens voorzitter van Stichting Warmond aan de Kaag en bestuurslid van Business Platform Teylingen. Hij maakt ondernemers in Teylingen warm om gebruik te maken van de kansen, die het vierdaagse wandelevenement biedt.

Duizenden wandelaars kunnen tijdens het lopen genieten van alles wat Voorhout, Sassenheim en Warmond zo mooi maken. Arjan: “Hiermee zorgen we voor meer naamsbekendheid van zowel Teylingen als de Duin- en Bollenstreek. Mensen kennen onze streek van de bloemen, maar het is ook mooi dat we de streek wat breder kunnen neerzetten en promoten. Met de Duin- en Bollen 4daagse laat je zien, dat mensen hier gezond en actief bezig kunnen zijn.”

Arjan roept de ondernemers op: “Hopelijk gaan tijdens dit wandelevenement alle terrasjes open en wordt er ook gezorgd voor de muzikale omlijsting. Zo kan er een feestelijke sfeer ontstaan, net zoals in Nijmegen gebeurt. Waarbij alle deelnemers op de vierde dag hun glorieuze laatste kilometers zullen lopen over de Boulevard in Noordwijk, die dan omgedoopt is tot de ‘Via Dahlia’.”

Inschrijven kan nog altijd. Arjan tipt: “Als je niet gewend bent om langere afstanden te lopen, dan wordt het een uitdaging om vier dagen lang 40 kilometer vol te houden. Maar er zijn ook kortere afstanden vanaf 5 kilometer. Bovendien kun je dagkaarten kopen, zodat je zelf bepaalt hoeveel dagen je meedoet aan deze allereerste editie. Ik zou zeker deelnemen; voor jouw eigen lol en een stimulans voor je gezondheid!”