Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 april 2010

Duurloop door de duinen

STREEK – Prins Pieter Christiaan van Oranje organiseerde zaterdag 10 april een loopclinic voor acht medewerkers en (bedrijfs)contacten van Dura Vermeer. Nadat Jan van Vliet, voorzitter van de stichting Beleef de Bollenstreek, het startschot gegeven had, vertrokken de deelnemers achter de prins aan voor een duurloop van anderhalf uur door de duinen.

Door Joep Derksen

Tijdens een gala dat de stichting in oktober vorig jaar organiseerde, werd deze loopclinic, maar ook een door oud-schaatser Martin Hersman georganiseerde schaatsclinic geveild. Van Vliet informeert met gepaste trots: “Zowel Prins Pieter Christiaan van Oranje als Martin Hersman zijn ingegaan op ons verzoek om plaats te nemen in ons nieuw opgerichte Comité van Aanbeveling. Binnenkort maken we bekend wie als derde persoon deel zal nemen aan dit Comité.