Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 januari 2007

Panorama Tulipland wil “exclusieve club van ambassadeurs” oprichten

Voorhout – Piet van Vliet, Herman van Amsterdam en Frans Heemskerk van Panorama Tulipland zullen in het tweede kwartaal van 2007 een ‘club van ambassadeurs’ opzetten. Ondernemers met inzet en passie voor de Bollenstreek kunnen zich dan bij deze club aanmelden.

door Joep Derksen

Heemskerk vertelt hierover: Deze exclusieve club die wordt opgezet rondom de bollencultuur, is speciaal voor ondernemers met passie met de wens om van alles te ontwikkelen in de Bollenstreek. In de komende maanden gaat dit vorm krijgen. We willen ook een brug slaan naar ondernemers in Leiden en de Haarlemmermeer, want ook zij willen zich op de kaart zetten.”

Hij vervolgt: “Juist door steeds bij Panorama Tulipland bij elkaar te komen, heb je een onderscheidende ambiance ten opzichte van andere serviceclubs. Daarnaast willen we leuke, aparte dingen gaan doen. Zo kunnen leden ook hun zakenrelaties uitnodigen om op de locatie Tulipland wat te ondernemen, maar leden krijgen tevens de gelegenheid zelf programma’s op te zetten. Bijzondere sprekers worden regelmatig uitgenodigd op bijeenkomsten.

Van Amsterdam vult aan: “Particulier initiatief is belangrijk en door het initiëren van nieuwe dingen blijven we de boodschap verkondigen. De trein gaat voort en ik zou zeggen: “Spring erop!”