Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 november 2008

“Jeugd en jongerenwerk onderbrengen bij SWOT”

TEYLINGEN – De gemeente is van plan meerdere activiteiten bij de Stichting Welzijn Ouderen Teylingen (SWOT) onder te brengen, zodat het meer een brede welzijnsorganisatie wordt; een organisatie voor vrijwilligers. Wethouder Wim Hollart liet vrijdag 31 oktober weten: “Er is al overleg gevoerd met het SWOT-bestuur en ik ben blij dat de SWOT het vrijwilligerswerk gaat ondersteunen. Ook willen we het jeugd en jongerenwerk bij de welzijnsorganisatie onderbrengen.”
Met al die extra activiteiten ligt de vraag voor de hand of de naam van de SWOT gewijzigd wordt: immers, het doet vreemd aan als jongerenactiviteiten uitgevoerd worden door een organisatie die zich in haar naam beroept op haar link met de ouderen. Hollart beaamt dit: “Op den duur moet de SWOT van naam veranderen, maar dat is nog heel ver weg in de toekomst.”