Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 juni 2009

Seniorenmarkt geeft schat aan informatie

SASSENHEIM – De TOV-Sassenheim organiseert zaterdag 27 juni een Seniorenmarkt. Voor alle 55-plussers van Teylingen is er een schat aan informatie te krijgen over alles wat senioren bezig houden.

Mede-organisator Henk Salman laat desgevraagd weten: “De Seniorenmarkt vindt plaats van 10:00 uur tot 16:00 uur. Er zijn allerlei seniorenorganisaties die informatie geven over wat ze doen en wat ze voor de senioren kunnen betekenen. Zo kan kennis gemaakt worden met ActiVite, de Zonnebloem, Radio Boterbloem, Welzijn Teylingen, maar ook twee begrafenisondernemingen zullen op de Seniorenmarkt aanwezig zijn.”
Hij vervolgt: “Er zijn een hele hoop stands, maar Welzorg kijkt gratis de rollators na. Ze voeren een APK voor rollators uit. De Seniorenmarkt vindt plaats in het centrum van Sassenheim: vanaf de ingang van Park Rusthoff tot aan de Etos.”