Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 juni 2009

Veel winnaars bij trefbaltoernooi

SASSENHEIM – Meer dan 100 kinderen namen woensdag 27 mei deel aan het B4Kids Trefbaltoernooi dat in de sporthal van De Wasbeek werd gehouden. Aan dit door de BSO-locatie “Sprinters” georganiseerde evenement participeerden leerlingen van De Kinderbrug, De Overplaats en De Startbaan. Overall winnaars van de veertien deelnemende teams en ontvangers van de B4Kids Trefbaltoernooi Wisselbeker was het team De Kinderbrug.
Gedurende de dag werden verschillende competities gespeeld. Per competitie konden de teams een taart winnen. Voor de groepen 1, 2, 3 en 4 was dat het “Geluksteam” van De Overplaats. Winnaar van de competitie groepen 5 en 6 was het team “De Kinderburg Toppers” van De Kinderburg en ook ging een taart naar het team “Gerrit” van De Kinderburg. Zij wonnen de competitie voor de groepen 7 en 8. De Fairplaytaart voor eerlijk spel werd uitgereikt aan “Smartboard” groep 5 van De Startbaan. Volgend jaar wordt het B4Kids Trefbaltoernooi weer georganiseerd.