Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 juli 2009

Annemieke’s Pluktuin aanwinst voor Hillegoms toerismeaanbod

HILLEGOM – Loco-burgemeester Van Griensven opende donderdag 9 juli met het plukken van een bos bloemen de nu al vermaarde Annemieke’s Pluktuin. Door zijn aanwezigheid liet hij blijken hoezeer hij het initiatief van Annemieke de Haan waardeerde. Bold

Door Joep Derksen


Van Griensven liet onder meer weten: “Het is heel goed dat je met deze Pluktuin een rustpunt wilt maken. Ik werk graag mee aan alles wat deze streek aantrekkelijk maakt. Bovendien is Annemieke’s Pluktuin geen gewone commerciële activiteit. Hillegom wordt hiermee gepromoot en dat is een goede zaak.”

De Haan vulde aan: “Ik wil de Pluktuin delen met andere mensen. Want daar gaat het om in het leven en niet alleen om geld te verdienen. Dit is een vergeten toeristisch stukje in het noordelijkste deel van Zuid-Holland. Hopelijk pakken de inwoners en toeristen voortaan de Pluktuin mee. Met de Pluktuin wil ik de agrarische sector op de kaart zetten en aan de mensen laten zien wat ons vak inhoudt en wat we bieden. Als mensen zich hier meer in verdiepen, dan weten ze dat elk seizoen een ander bloemetje met zich meebrengt. Tevens wil ik met de Pluktuin een structurele werkplek bieden aan mensen die in deze maatschappij buiten de boot vallen, zoals de cliënten van GGZ Duin- en Bollenstreek.”
Annemieke’s Pluktuin aan de Haarlemmerstraat 17 (tegenover het Fordmuseum) is zonder afspraak en gratis te bezoeken. Tegen een zeer geringe vergoeding kunnen bloeiende bloemen meegenomen worden naar huis. Voor meer informatie: 06 5383 9979.