Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 december 2009

GrandiSoos ontvangt cheque

VOORHOUT – De GrandiSoos ontving dinsdag 15 december een cheque van 2.250 euro van De Telefoongids & Gouden Gids. Het bedrag wordt besteedt aan apparatuur voor de soosavonden, zodat mensen met een verstandelijke beperking op die avonden nog meer plezier kunnen hebben. “De Telefoongids & Gouden Gids viert het eenjarig bestaan met het toekennen van 500.000 euro aan goede doelen. In de regio Leiden behoort de GrandiSoos tot de top 5, die een geldbedrag ontvangen, aldus de vertegenwoordiger van het donerende bedrijf, Falke van der Zander.

Door Joep Derksen

De GrandiSoos werd in mei 2006 opgericht door Inge Timmermans van de zorggroep ’s Heeren Loo. “Er was in Voorhout helemaal niets te doen voor mensen met een verstandelijke beperking, terwijl ze wel ontspanning nodig hebben. Daarom besloot ik om zelf de GrandiSoos op te zetten.”
Landelijk zijn meer dan 5.000 goede doelen genomineerd om een cheque te ontvangen en ruim 100.000 mensen hebben aangegeven wat hun favoriete goede doel was. Binnen de regio Leiden behaalde de GrandiSoos dus een vierde plek, mede op basis van de enthousiaste reacties over deze vorm van vrije tijdsbesteding. De andere winnaars die onder deze regio vallen zijn: Robin’s Dolfijntherapie (Curaçao), Stichting Akkerbloem (Alphen aan den Rijn), KVV Quick Boys (Katwijk) en Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc (Noordwijkerhout).

1 Comments:

At 4:56 a.m., Anonymous Anoniem said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 

Een reactie posten

<< Home