Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 oktober 2010

Ouderwets genieten

LISSE – De Dag van de Ouderen werd vrijdag 1 oktober gevierd met maar liefst twee voorstellingen in ’t Poelhuys en de Beukenhof. Beide voorstellingen waren uitverkocht en de honderden aanwezigen werden verrast met een aantal uren seniorenamusement.
De stand-up act ‘Ik ben Herbert’ toonde op een humoristische manier aan hoe lastig een geheugen is, wanneer je ouder wordt. ‘Zijn jij en ik nou naar Italië geweest, of heb ik die reis met mijn tweede man gedaan?’. Na het bekijken van de documentaire ‘Adopt a granny’, die over het ouder worden in Afrika verhaalde, gingen de voetjes van de vloer tijdens het line dancen. Het Fischerkwartet sloot het evenement af, met heerlijke Hollandse liedjes.