Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 maart 2011

‘Gebruik het CNB’

LISSE – Harry Duivenvoorden is het zat dat het CNB niet gebruikt kan worden voor allerlei doeleinden. Zo wilde hij onlangs het bloemsteken voor de reuzenmozaieken op deze locatie uit laten voeren, maar kreeg het lid op de neus. Onder meer in verband met de brandveiligheid is het niet mogelijk het oude CNB-pand te gebruiken, zo werd hem verteld.

Duivenvoorden liet maandag 28 februari tijdens de vergadering van de commissie Culturele Zaken weten het hier niet bij te laten zitten: ‘Ik heb het bureau Veldhoven opdracht gegeven te onderzoeken wat de kosten voor de aanpassingen zijn om het CNB alsnog te gebruiken. Als die kosten behapbaar zijn, moeten we de aanpassingen doorvoeren, zodat de hal voor iedereen beschikbaar is. Het duurt immers nog een aantal jaren voordat er daadwerkelijk iets nieuws op de locatie van het CNB verschijnt.’