Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 november 2011

Nog meer subsidie voor bloemencorso

LISSE – Vorige maand gaf de gemeente al 1.500 euro subsidie aan de Stichting Bloemencorso, maar daar komt nu nog eens 900 euro bij. De hulpdiensten weigerden namelijk financieel bij te springen voor het opstellen van een verkeersveiligheidsplan en daarom besloten de vijf bollenstreekgemeenten (Lisse, Teylingen, Noordwijk, Noordwijkerhout en Hillegom) het bedrag van 4.500 euro op zich te nemen. Dit maakte het college van burgemeester en wethouders bekend op dinsdag 8 november.

Een gezamenlijk verkeersveiligheidsplan is noodzakelijk, zo liet het college weten. Het plan draagt bij aan de verkeersveiligheid tijdens dit evenement. Bovendien moet het zorgen voor verkeersdoorstroming aan de grenzen van de gemeenten, zodat opstoppingen en ergernissen vanwege files zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen.