Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 februari 2014

Vergunning ingetrokken

KAAG – Een eerder verleende standplaatsvergunning voor een viskraam aan de Julianalaan wordt ingetrokken. De vergunninghouder bleek geen gebruik te maken van die vergunning en zijn redenen waarom dit is, worden niet als geloofwaardig beschouwd.
Meerdere keren is gecontroleerd of de man daadwerkelijk vis verkocht, maar dat bleek in december 2013 en (10) januari 2014 niet zo te zijn. Daarom besloot de gemeente de vergunning in te trekken. De vergunninghouder maakte hier bezwaar tegen en stelde dat zijn moeder en broer vorig jaar kort na elkaar waren overleden. Dit hebben de ambtenaren gecontroleerd, maar het bleek dat de overlijdensgevallen één tot enkele jaren eerder waren gebeurd. De verleende standplaatsvergunning wordt dus toch ingetrokken, zodat iemand anders er gebruik van kan maken.