Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 april 2014

Bas de Wit Mode

Kleurrijke kleren
LEIDEN – Het wordt een kleurrijke zomer voor de man; dat is één ding wat zeker is. De man mag gezien worden! En daarom zijn de kleuren dit voorjaar met name pasteltingen, zachtgeel, lavendel, turquoise en zachtgroen. De broeken zijn juist weer feller gekleurd, met hard geel, fel groen en kobaltblauw.
En Bas de Wit Mode heeft  dit allemaal op voorraad. Wie het wat rustiger aan wil doen met de kleuren, kan uiteraard ook goed bij deze kwaliteitsherenmodezaak terecht. Bijvoorbeeld voor een Hugo Boss outfit, met afgewassen kleuren als jeansblauw, beige en taupe. De eigenaar laat weten: ‘Een andere trend is, dat de broeken een smallere voetwijdte krijgen. Boven past het lekker, maar beneden zijn de pijpen niet meer zo wijd.’
In de zaak liggen veel prachtige polo’s in alle denkbare kleuren van merken als Gant, Lacoste, Sun 68, Hugo Boss en La Martina. In de confectie zijn de jeansblauwe kleuren echt trending; ook hier weer met een iets slank gesneden en meer eigentijdse broek.  Voor de mensen die wel kwaliteitspakken willen hebben, maar niet de hoofdprijs er voor over hebben, heeft Bas de Wit Mode een bijzondere kans: ‘Naast Tommy Hillfiger en Digel hebben we ook pakken van Mister Indigo toegevoegd aan onze collectie. Zij maken kostuums met een instapprijs van 269 euro. En dat gaat samen met onze uitstekende kwaliteit en service.’
Bas de Wit Mode, Vijf Meiplein 96, 071-528 8988, www.basdewitmode.nl, www.facebook.com/Basdewitmode, www.twitter.com/Basdewitmode.