Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 april 2014

Elleni

Terras met een taartje
LEIDEN – Niet alleen de winkelende consument, maar ook steeds meer bedrijven en feestende groepen ontdekken Elleni. De lunchroom wordt geleid door drie zussen die het begrip ‘gastvrijheid’ uitgevonden lijken te hebben. Midden op het Bevrijdingsplein is de zaak een baken van rust en gezeligheid, waar iedereen kan genieten van zoete en hartige hapjes, met een heerlijk drankje erbij.
De lunchroom wordt ook geboekt voor grote groepen, al dan niet inclusief het terras met 44 zitplaatsen. Menig bruiloft, high tea, bedrijfsuitje en borrel is al op deze locatie met veel succes gevierd. Overigens kan de zaak ook gereserveerd worden voor de avonden en de zondagen. Ook scholieren bezoeken Elleni tijdens een uitje en zij kunnen regelmatig gebruik maken van speciale aanbiedingen.
Om de opening van het terrasseizoen te vieren, heeft Elleni een eigen taart ontwikkeld: de sinasappel-rozijnen-kwarktaart. Later dit jaar komt Elleni met nog meer verschillende kwarktaarten. Bovendien staan nu al op de menukaart nieuwe panini’s en wraps. Wat dacht u van een wrap met kipfilet, bacon, uitjes, chilisaus en mayonaise? Of een heerlijk warme panini met brie, sla en tomaat?! De panini met warme beenham is in mei verkrijgbaar voor slechts 3,95 euro. Voor de kinderen zijn er kindermenu’s. Op 3-5 mei is Elleni het centrum van de braderie, met een eigen biertap bij het terras.
Bevrijdingsplein 52, Leiden, T: 071 750 7968, E: info@elleni.nl, W: www.elleni.nl.