Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 april 2014

‘Volg het rechte pad’

NIEUWKOOP > Twintig inwoners werden donderdag 27 maart benoemd tot gemeenteraadslid. Zij legden een eed of gelofte af en mogen de komende vier jaren de belangen van de inwoners behartigen. Burgemeester Frans Buijserd had mooie woorden voorbereid voor de nieuw- en oudbakken politici.
Buijserd stelde: ‘Als het u lukt om resultaten te boeken voor de inwoners, dan is dit dankbaar werk. U zult elke keer weer staan voor een zorgvuldige en rechtvaardige belangenafweging. U krijgt er naar verhouding weinig vergoeding voor. Het is een bijzondere vorm van vrijwilligerswerk. U moet niet te veel rekenen op waardering. Velen vinden het vanzelfsprekend dat ze gelijk krijgen, anderen worden boos dat ze dat gelijk niet krijgen. Koester de bedankjes die u krijgt. Houdt moed als de besluitvorming of uitvoering wat meer tijd kost. Indien u het rechte pad volgt, is er aan het eind van de bureaucratische tunnel altijd licht. Let op uw integriteit; afdwalen zit in een klein hoekje. Doe uw werk hier zonder last of ruggespraak.’