Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 juli 2015

De snoepwinkel is gesloten

HILLEGOM - 'Egoïstisch zijn is helemaal niet slecht; het is een zegen!' In hun hilarische show vertellen Yentl en De Boer met ‘De snoepwinkel is gesloten’ over de nadelen van het altijd maar voor een ander klaar staan. 

Als je altijd rekening houdt met anderen; wat levert dat jou op? Hooguit wat vrienden die de hele dag op je bank zitten en je koelkast leeg eten. In 'De snoepwinkel is gesloten' pakken Yentl en De Boer dit dilemma aan. Uiteraard op een uiterst grappige manier, doorspekt met muzikale hoogstandjes en absurdistische sketches en personages.

Yentl en De Boer maken furore op het toneel, want in 2013 wonnen ze alle prijzen op het Amsterdams Kleinkust Festival. Met De snoepwinkel is gesloten stellen ze zich voor aan het grote publiek. Het is dus tijd, om egoïstisch te zijn en jezelf te verwennen met deze show. Maar natuurlijk mag je ook een partner of vriend(in) meenemen!

De show vindt plaats op zaterdag 9 april 2016 vanaf 20:30 uur. De kaartjes zijn nu verkrijgbaar voor slechts 15 euro. Wie het eerst komt, het eerst maalt! Voor het bestellen van de kaartjes (voor show nummer 161.915), ga naar: www.hetraamhillegom.cc.