Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 juli 2015

Geen snellere reactie ambtenaren

KAAG EN BRAASSEM – Een pleidooi van D66 om de gemeenteambtenaren sneller te laten reageren op vragen en opmerkingen op sociale mediasites, redde het niet maandag 6 juli tijdens de gemeenteraadsvergadering. Fractievoorzitter Roel Terraneo pleitte er voor, dat de ambtenaren binnen vier werkuren reageren en niet binnen één dag, zoals nu gebruikelijk is.

Wethouder Yvonne Peters ontraadde de motie echter. Ze stelde: 'Als college hebben we de ambitie om binnen één dag te zorgen voor een kwalitatief goed antwoord. We kunnen binnen vier uur een ontvangstbevestiging sturen, maar de vraag is of dat nou de bedoeling is. We kiezen liever voor een kwalitatief goed antwoord binnen één dag.' En hiermee overtuigde ze de overige politieke partijen om tegen de D66-motie te stemmen.