Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 september 2015

Kritische vragen over hoge uitgaven

KAAG EN BRAASSEM – De SVKB gaat wethouder Floris Schoonderwoerd (PRO) aan de tand voelen over de hoge uitgaven van de SWA (Sociale Werkplaats). Het pand van de SWA is helemaal aangepast voor de mensen die daar werken, maar als gevolg hiervan rust er wel een hypotheek van maar liefst 21 miljoen euro op dat gebouw.
Ook gaat gemeenteraadslid Riet Spaargaren (SVKB) opnieuw vragen stellen over de 20.000 euro per maand dat betaald moet worden voor kantoorruimte voor een 'mobiliteitscentrum' in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn. Aan de gemeente Alphen aan den Rijn. Spaargaren had dit onderwerp al eerder aangekaart en gevraagd aan de wethouder waarom dat huurbedrag voor onderdak geven aan een mobiliteitscentrum zo hoog moet zijn. Tot nu toe is daar geen reactie op gekomen. Spaargaren liet tijdens de openbare fractievergadering van haar partij weten: 'Hij zal er niet blij mee zijn, maar bij de aankomende raadsvergadering ga ik er wel een vraag over stellen.'