Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 mei 2016

Liever geen tegels eruit

Niet iedereen blijkt de actie 'Tegel eruit, plantje er in' voor de volle 100% te waarderen. Zo laat Don Klerkx, secretaris van de Adviesraad Sociaal Domein weten, dat hij de CDA-actie 'een nobele gedachte' vindt. 'Hoe meer bloemen, planten en groen in onze gemeente, hoe beter.


Maar hij vervolgt: 'Maar tegels eruit?? Wie, zoals ik, de benen als voornaamste vervoermiddel heeft, wordt dagelijks geconfronteerd met òf los liggende tegels, òf hobbelig geplaveide stoepen. Het lijkt soms echt of het aloude beroep van stratenmaker aan het uitsterven is. Waar zijn die echte vaklui gebleven? En waar blijft het mededogen met mensen die moeilijk ter been zijn, mensen met een rollator en mensen in een rolstoel?'