Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 juni 2016

'Meest klantvriendelijke eetablissement'

JOEP DERKSEN

LEIDEN – Op zaterdag 11 juni opent De Lantaarn officieel haar deuren; iedereen is welkom om de vele verschillende heerlijkheden te proeven. Of het nu gaat om 'Oma Bobs Broodje Croquette', Italiaans roomijs of de Koekero Bucket.

Eigenaar Roel Brugman is een man met een visie en een missie. Noem 'De Lantaarn' geen snackbar, want de zaak is veel meer dan alleen een plek waar je een snelle hap kunt halen. Met passie vertelt Brugman: 'Ik ben op zoek gegaan naar de allerlekkerste snackbargerichte producten, die Nederland te bieden heeft. Zoals Oma Bobs Broodje Croquette, dat wereldberoemd is in heel Amsterdam. Ook hadden we in Leiden nog geen bucketskip. En nu dus wel!'

Hij vervolgt: 'Ik wil niet een snackbar copieren, maar een mix van wat ik denk dat aantrekkelijk is voor de inwoners en bezoekers van Leiden. Dit is het meest klantvriendelijke eetablissement van Leiden. Zo verkopen we ook de beroemde loempia's, die altijd op de Leidse markt te verkrijgen waren.' Bijzonder is ook het 420 menu; vol met lekkere kleine hapjes; kom maar langs om te ontdekken wat er in zit!

Van 11 tot en met 19 juni kunnen alle klanten gebruik maken van de speciale openingsaanbiedingen: De Koekeroe bucket, 24 chicken wings voor slechts 8,50 euro. Én de eigen huisgemaakte hete kip: van 5,50 euro, voor slechts 3 euro. Binnenkort kunnen de buckets ook thuisbezorgd worden. Houd hiervoor de Facebookpagina van De Lantaarn in de gaten.


De Lantaarn Leiden, Raamsteeg 77, 2311 PM Leiden, T: 071 887 0324, F: www.facebook.com/delantaarnleiden.