Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 juli 2016

Het Raam met vakantie

HILLEGOM – Het was weer een fantastisch cultureel seizoen voor Het Raam. Tijdens de vakantie die duurt van 4 juli tot 29 augustus kunnen veel cursisten, kunstenaars en cultureel geïnteresseerden terugkijken op een mooi jaar.

De organisatie van Het Raam zorgt tijdens de vakantie, waarin Het Raam gesloten is, voor een compleet nieuw programmaboekje. Dat boekje wordt in de week van 8 augustus huis-aan-huis verspreid; dus houd uw brievenbus in de gaten!


Kunt u niet wachten? Vanaf maandag 4 juli kunt u op de website www.hetraamhillegom.cc kijken voor alle nieuwe cursussen, cabaret- en theaterprogramma’s voor het seizoen 2016 – 2017. Ook veel andere informatie is op deze website te vinden.