Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 september 2016

Droomsessie moet leiden tot bouwplannen

NOORDWIJK – Er is nog altijd geen intentieovereenkomst voor het Jan Kroonsplein. Dit liet wethouder Hans Bakker dinsdag 23 augustus weten, tijdens de commissievergadering. Wel hebben alle betrokken partijen nog steeds de bedoeling om zo'n overeenkomst te sluiten, aldus Bakker. Maar waar het gaat om de ontwikkeling van een bouwplan 'zijn we weer terug bij af', zo waarschuwde de wethouder.


De gemeente heeft afgelopen zomer een 'droomsessie' gehouden met omwonenden van het Jan Kroonsplein én de Maarten Kruytstraat. Hen werd gevraagd naar de wensen voor de ontwikkeling van deze gebieden. De resultaten van die droomsessie worden binnen twee weken verwacht. Bakker: 'We zijn heel benieuwd wat er uit die droomsessie is gekomen. We hopen dat ontwikkeling gaat plaatsvinden die past bij visie van omwonenden, die financieel en technisch haalbaar is.'