Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 januari 2017

Kindervoorstelling Aadje Piraatje zorgt voor veel plezier

HILLEGOM – Op zondag 22 januari vindt de grappigste kindervoorstelling van het jaar plaats: Aadje Piraatje. In het gebouw van Het Raam (Prinses Irenelaan 16) komen dan weer vele tientallen kinderen bij elkaar om de avonturen van Aadje Piraatje te zien.

Het bijzondere verhaal van het prentenboek van Marjet Huiberts wordt die zondagmiddag vanaf 14:30 uur verteld en uitgebeeld door de bekende acteur Ton Meijer. Ton vertelt, speelt en zingt en hij neemt de kinderen mee op een avontuurlijke reis naar de wereld van Aadje Piraatje.

En, wat een toeval!, Aadje is vandaag jarig en dat feest moet gevierd worden. Dat gebeurt natuurlijk, want kinderen mogen meedoen met de voorstelling. En als ze dat niet willen, dan blijven ze gewoon lekker bij hun moeder, vader, opa of oma zitten. Hoe dan ook; het wordt een feest voor iedereen!

Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Tabakshop Frank Evers (Mariastraat 2) in Hillegom. De kaartjes die mogelijk nog niet uitverkocht zijn, kunnen vanaf één uur voorafgaand aan de voorstelling opgehaald worden aan de balie bij Het Raam (Prinses Irenelaan 16).


Voor meer informatie: www.hetraamhillegom.cc.