Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 februari 2017

Ledenvergaderingen voor politieke partijen

KAAG EN BRAASSEM > Verschillende politieke partijen organiseren de komende tijd een algemene ledenvergadering (ALV). Het CDA verdeelt dit in een besloten bijeenkomst en een openbaar deel, waarbij Marischa Kip, kandidaat voor de Tweede Kamer, een toespraak gaat houden. Dit gebeurt op dinsdag 28 februari in café 't Veen.


De politieke partij SVKB organiseert ook een ALV, maar dan op vrijdagavond 21 april. Tot die tijd wordt alle huidige raadsleden en inwonerraadsleden gevraagd, of zij zich weer kandidaat willen stellen als raadslid voor de komende vier jaren. Ook wordt die avond alvast een ,,voorzetje'' gepresenteerd van de politieke plannen van die partij.