Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 april 2017

Eigen laadpaal binnenkort mogelijk

WOUBRUGGE > Uiterlijk in mei komt het college van burgemeester en wethouders met een voorstel om mogelijk te maken, dat elektrische laadpalen voor auto's geplaatst kunnen worden. Wethouder Herman Haarman (D66) deed deze mededeling vrijdag 7 april tijdens de vergadering van de dorpsraad.


Herman informeerde: ,,We sluiten dan een servicecontract met een provider, die de laadpalen in de gemeente kan gaan realiseren. We willen het mogelijk maken dat inwoners dan laadpalen aanvragen. Als gemeente gaan we niet zelf overal in alle dorpen laadpalen plaatsen. Maar als mensen het voor zichzelf willen aanvragen, kunnen ze dat dan zelf regelen.''