Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 april 2017

Passie voor motoren

NOORDWIJKERHOUT – Kleinschalig, betrokken en met passie voor motoren, dit zijn de uitgangspunten waarmee Hein Hachmang van HH Motoren zijn beroep uitoefent. Als elfjarige was hij al bezig met crossen en sleutelen aan motoren en vanuit zijn passie heeft Hachmang een prachtig bedrijf gerealiseerd. Waar motorliefhebbers niet alleen terecht kunnen voor onderhoud, onderdelen en accessoires, maar ook voor nieuwe banden en om de motor in de wintermaanden te stallen.

Door Joep Derksen

Hachmang laat er geen gras over groeien: ,,Mijn streven is, dat HH Motoren iedere motor tegen zeer scherpe prijzen aanbiedt, die ver onder de dealerprijzen kan liggen. Ik sta voor mijn producten en wil mensen altijd helpen.'' HH Motoren verzorgt het algemene onderhoud aan niet alleen de Japanse motoren, maar ook Aprilia en Ducati. Hachmang laat zien, waar hij zich onderscheidt ten opzichte van andere motorzaken. ,,Ik zet me graag in voor speciaalbouw, waarbij aanpassingen gedaan worden aan de vormgeving. Dat kan voor het design zijn, maar ook voor mensen met fysieke beperkingen. Voor hen kan ik de motor zo aanpassen, dat ze weer kunnen genieten van het heerlijke rijden op twee wielen.''

Wie op zoek is naar een of meerdere onderdelen voor haar of zijn motor, is bij HH Motoren ook aan het juiste adres: ,,We leveren onder meer slijtagedelen; op maat gemaakte stalen remleidingen, accessoires, sloten en alle randartikelen op het technische vlak.'' De zon staat al weer strak aan de hemel en bij velen begint het motorhart flink te kloppen. Maar let wel op een aantal dingen, zo adviseert Hachmang: ,,Controleer je remmen nog voordat je de eerste bocht in gaat en zorg ervoor, dat je banden niet ouder zijn dan vijf jaar. . Ik adviseer altijd Michelinbanden, omdat dit een topmerk is en de duo compoundbanden zijn heel betaalbaar voor iedere motorrijder van elk niveau.

Voor vragen over advies voor de motor of informatie over stallingmogelijkheden, neem contact op met:

HH Motoren
Walserij 71
2211 SL Nordwijkerhout
M: 06 5494 0492
T: 0252 372 703