Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 april 2017

Wethouder weigert nieuwe informatiebijeenkomst

HILLEGOM > Wethouder Verheijen piekert er niet over om een nieuwe informatiebijeenkomst te organiseren over de Vossenpolder. Dit liet hij donderdag 6 april weten, naar aanleiding van een vraag van raadslid Heemskerk (Bloeiend Hillegom). Ze pleitte voor een nieuwe bijeenkomst, omdat volgens haar de mensen 'ontevreden en ongerust' zijn.


Maar Verheijen liet weten: ,,We gaan niet opnieuw een informatiebijeenkomst organiseren. Op de vorige bijeenkomst zijn 150 mensen afgekomen. Ze hebben de gelegenheid gehad om hun emailadres achter te laten, zodat ze over vervolgzaken geïnformeerd kunnen worden. Er is op dit moment geen nieuwe informatie.'' Dat antwoord zinde Heemskerk maar niets. Ze waarschuwde: ,,Op een later moment worden wij als gemeenteraad geïnformeerd en dan zijn de bewoners welkom om daar bij aanwezig te zijn.''