Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 mei 2017

Twijfel over toekomst benzinestation

LEIMUIDEN > De fractie van het CDA maakt zich zorgen over de toekomst van het benzinestation aan de N207. Dat bleek maandag 1 mei tijdens de fractievergadering en voorvrouw Karin van der Kaaden lichtte de situatie toe.


Het benzinestation voldoet niet aan alle wettelijke vereisten, maar kan dat ook niet doen, zolang de werkzaamheden van de N207 voortduren. Het bedrijf heeft van de Omgevingsdienst West-Holland (ODWH) al een keer 'dispensatie' gekregen, zodat de gebruikersvergunning geldig bleef. Maar nu moet nog een keer uitstel aangevraagd worden voor het doorvoeren van de wettelijke vereisten. En de kans bestaat, dat zo'n toestemming niet nogmaals gegeven wordt door de ODWH. Inwonerraadslid Anja de Rijk vatte de problematiek van de ondernemer samen: ,,Hij heeft geen onwil, maar wil duidelijkheid en vraagt om een jaar of twee jaar dispensatie.''