Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 september 2017

Woonboot moet weg

KAAG – De gemeente gaat handhavend optreden tegen een woonboot, die bij de Beatrixlaan 42 in jachthaven 't Fissertje ligt. De boot staat tussen zes aanmeerpalen, lijkt op een woonboot, maar blijkt uit onderzoek eerder een vaartuig te zijn.

Maar bij navraag bleek de eigenaar al twee maanden niet met de boot gevaren te hebben. En dus staat daarmee volgens de gemeente vast, dat het hier toch om een woonboot gaat. De houten palen zijn ook zonder vergunning geplaatst, maar deze kunnen alsnog via een vergunningaanvraag goedgekeurd worden. De booteigenaar heeft nog de mogelijkheid om een bezwaar in te dienen tegen de handhaving.