Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 januari 2018

Meepraten over nieuwbouwwijk

Nieuwkoop – Inwoners van Nieuwkoop mogen meepraten over de manier waarop het woningbouwproject 'Buytewech-Noord' er uit moet zien. Dan gaat het onder meer om welk soort woningen er moeten komen, waar de wegen komen te liggen en of er speciale wensen zijn voor openbaar vervoer of speelterreinen.


Het meepraten kan niet alleen online, maar ook op informatieavonden. De eerste 'startbijeenkomst Buytewech-Noord' vindt plaats op woensdag 10 januari, vanaf 19:30 uur in de Hoeve Rijlaarsdam, Nieuwveenseweg 59 in Nieuwkoop. Ook mensen die op zoek zijn naar een woning en deze hopen te vinden in Buytewech-Noord zijn welkom om mee te komen praten. In Buytewech-Noord komen ongeveer 290 woningen.