Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 maart 2019

Veel sociale woningen in West-End


KAAG EN BRAASSEM – Het bouwplan West-End, met maximaal 242 woningen op het gebied Braassemerland, kan definitief doorgaan. Hiertegen is slechts één zienswijze ingediend en dat was nog buiten de termijn van zes weken ook. Deze zienswijze wordt dus afgewezen.

Een deel van de woningen wordt sociale woningbouw in de vorm van appartementen, beneden-/ bovenwoningen en 'grondgebonden' sociale woningen (rijtjeshuizen, JD). Het gaat dan om 60 sociale huurwoningen, 12 sociale koopwoningen en 14 goedkope woningen met een maximale koopprijs van € 239.000,- en twee goedkope koopwoningen met een maximale koopprijs van € 250.000,-