Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 oktober 2019

Altijd een warm welkom

The Sunflower

AMSTELVEEN – Wat voor weer het ook is, klanten van zonnestudio The Sunflower gaan altijd beter gehumeurd naar buiten. De superleuke meiden in de studio verwelkomen iedereen met een warme glimlach en helpen u met al uw zonnewensen.

JOEP DERKSEN

,,Het is wellicht een beetje raar om dat van jezelf te zeggen’’, begint assistent regiomanager Rowena Joren, ,,Maar we hebben de beste klantenservice. Het begint al bij de eerste indruk. Iedereen is altijd welkom; ook voor een kopje koffie of thee. We nemen de tijd voor de klant en luisteren naar zijn of haar wensen.’’

Bij The Sunflower gaat niemand zomaar onder de hoogtezon liggen. ,,Iedereen krijgt een persoonlijk zonadvies; afgestemd op de klant zelf. Ieder huid- en haartype is namelijk anders. We kijken naar de natuurlijke kleuren en bepalen samen met de klant het beste advies.’’ Het is in deze herfstperiode natuurlijk heerlijk om een frisse, gezonde zongebruinde huidskleur over het hele lichaam te hebben. Maar ook voor speciale wensen is zonnestudio The Sunflower het beste adres.

Joren informeert: ,,We  werken met onze eigen merk, ‘The Sunflower’. Dit bestaat uit onder meer een eigen lampenlijn en een eigen cremelijn, die op elkaar zijn afgestemd.’’ Hiermee is The Sunflower uniek in Nederland. Een aanrader is ook de app van The Sunflower: ,,Klanten kunnen sparen en na enige tijd kunnen ze gratis bij ons komen zonnen. Daarnaast hebben we onze reguliere voordeelacties.’’

The Sunflower, Van der Hooplaan 16, Amstelveen, T: 020 757 0640, W: www.thesunflower.nl.