Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 oktober 2019

De duurzame ondernemer


AMSTELVEEN – Wie wel eens bij de Volendammer Visspecialist naar binnen is geweest, vindt het geen wonder dat deze zaak genomineerd is voor de Publieksprijs van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar. Een groot team aan medewerkers staat altijd goedgemutst klaar om de klanten de heerlijkste vis en andere gerechten te verstrekken.


JOEP DERKSEN


Eigenaar Henry Schilder begon zijn zaak in 1990 en zit sinds 1996 aan de Van der Hooplaan. ,,Hier is een breed scala aan zelfstandige ondernemers, vooral op het versgebied. We versterken elkaar en onderscheiden ons daarmee van de supermarkt’’, informeert Schilder. Hij vindt het enorm fijn, dat de volgende generatie ook meewerkt in de zaak; zijn zoon Ryan doet dat bijna fulltime en dochter Frances is iedere zaterdag aanwezig.


De Volendammer Visspecialist heeft een enorm breed visassortiment, maar ook komen de mensen hier voor de vers belegde broodjes. Schilder: ,,We maken alles zelf; tot onze huisgemaakte producten behoren onder meer pasta’s, salades en natuurlijk ook de huisgerookte vis.’’


Duurzaamheid gaat Schilder enorm aan het hart en dat is zeker te merken in de winkel. ,,We zijn bezig met het innoveren van verpakkingsmaterialen, zodat we de plastic verpakkingen kunnen vervangen voor rietsuikerverpakking.’’ Uiteraard is de Volendammer Visspecialist hét adres voor duurzaam gevangen vis.


Stemmen voor de publieksprijs kan op: www.ovhj-amstelveen.nl.


Volendammer Visspecialist  H Schilder B.V., Van der Hooplaan 193, 1185 GC Amstelveen

T: 020 441 0308. W: www.volendammer-visspecialist.nl