Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 oktober 2019

Jubileumconcert


LEIMUIDEN - Het vijfjarig jubileum van de concertserie in de dorpskerk van Leimuiden wordt op zondag 10 november, vanaf 13:00 uur, gevierd met een feestelijk concert. Daarin is veel muziek van Astor Piazolla, de Argentijnse tango-componist, te horen. Het wordt uitgevoerd door een zes-mans ensemble van bekende musici. 


Kim Bosch, de hoboïste die al eens eerder in Leimuiden aan een concert meewerkte, speelt samen met pianist Marcel Fuchs een werk van Poulenc. Gitarist Martin Boek speelt het beroemde Asturiaz met begeleiding van Het Accordeontrio. Daarna voeren alle musici samen tango’s van Piazolla uit, in speciaal gemaakte arrangementen. Bekende tango’s als Adios Nonino en Libertango, maar ook minder bekende en heel boeiende tango’s als Milonga del Angel.


Kaarten zijn voor €10,- (kinderen €5,-) te koop bij de Gemakswinkel in Leimuiden en aan de deur zolang de voorraad strekt. Meer informatie op www.dorpskerkconcerten.nl.