Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 juni 2020

Geen boetes voor fout parkeren

Noordwijk – Op de Koningin Astrid Boulevard (straatparkeren) kan nog altijd met een vergunning geparkeerd worden.

Dat laat het college van burgemeester en wethouders weten naar aanleiding van vragen door CDA-raadslid Barnhoorn. Het toestaan van parkeren voor vergunninghouders geldt echter niet voor de parkeerkoffers in de zeereep aan de Koningin Astrid Boulevard. Voor veel inwoners is dat verwarrend, zo stelt het CDA. Het college biedt de helpende hand.

,,Om tegemoet te komen aan de ontstane verwarring worden tot 1 januari 2021 inwoners met een vergunning die deze op een juiste manier gebruiken en echter toch in de koffers/zeereep aan Koningin Astrid Boulevard parkeren niet beboet.’’