Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 juni 2020

Praatplaten voor Space Campus Noordwijk

Noordwijk – Hoe moet de Space Campus er in de toekomst uit gaan zien? Daarover kunnen inwoners, bedrijven en politici binnenkort meepraten tijdens zogeheten ‘praatplaten’.

Die praatplaten gaan over de plaats van de Space Campus in de internationale wereld van de space-industrie, de ontwikkeling van de Space Campus zelf en de acties voor de komende vijf jaar. Ook kunnen mensen op een aparte praatplaat met een ‘moodboard’ aangeven welke sfeer het nog te bouwen Space Campus moet uitstralen.

Space Campus Noordwijk moet de plek worden, waar ondernemers, onderwijs, onderzoek, overheid en omgeving elkaar ontmoeten en samen ruimtevaartkennis delen en technologie en data toepassen. En een broedplaats zijn voor innovaties, start-ups en scale-ups, de vrijplaats voor young professionals en de plek waar nieuwe (inter) nationale bedrijvigheid ontstaat.