Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 september 2020

Gasloze levensloophuurwoningen

Oude Wetering – Woningbouwcorporatie MeerWonen begint maandag met de bouw van 29 sociale en levensloopbestendige huurwoningen op het terrein van de voormalige Gerardusschool in Oude Wetering.

Deze school sloot in 2017 en na het bouwrijp maken van het terrein kan nu dus begonnen worden met de bouw van die energiezuinige en gasloze huurwoningen. In de muren van het appartementencomplex worden vleermuiskasten geplaatst.

Peter Hoogvliet, directeur van MeerWonen, laat weten dat dit jaar nog meer nieuwe huurwoningen gepland staan: 20 aan de Kolk in Oud Ade en 60 woningen in Westend in Roelofarendsveen.

Wethouder Schoonderwoerd: ,,Deze appartementen zijn niet alleen heel duurzaam, maar ook geschikt om oud in te worden. Dit zorgt ervoor  dat er lokaal talloze eengezinswoningen vrijkomen waar heel veel jonge gezinnen zich kunnen gaan vestigen.’’