Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 september 2020

Noodkreet vanwege woningbouw

Noordwijk – Enkele bewoners van het Julianahofje zijn niet blij met de komst nieuwe woningen. Ze vinden, dat er niet naar hen geluisterd wordt en hebben hierover een brief geschreven aan de gemeenteraadsleden.

Volgens de inwoners wordt ‘elk bezwaar van de tafel geveegd’. Dan gaat het om zorgen als toenemende parkeerdruk, extra overlast en verstening van het gebied. Als er dan toch gebouwd moet worden, doe het dan op het braakliggende stuk bouwgrond op de hoek Kerkstraat/Bronckhorststraat, zo krijgt de raad als tip.

De brief sluit af: ,,Nu de plannen nog omkeerbaar zijn, roepen wij de gemeente op om nu eens echt in discussie te gaan met zijn bewoners.’’