Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 oktober 2020

Bouw IKC van start

Rijnsaterwoude – Het bedrijf Bolton B.V. uit Woerden mag het Integraal Kindcentrum en de bijkomende zeven sociale huurappartementen in Rijnsaterwoude bouwen. Zo wordt het voormalig gemeentehuis Rijnsaterwoude aan de Herenweg 165 binnenkort toch weer gebruikt.

Bolton versloeg twee concurrenten bij een aanbestedingsprocedure en bleek het minste geld te vragen voor de verbouw. Het gebouw wordt afgekoppeld van gas en voorzien van aardwarmte. Het IKC wordt in het pand ondergebracht, net als de sociale woningen op de bovenste etage. Achter het voormalige gemeentehuis worden vrijesector appartementen gebouwd. Het IKC kan in december 2021 geopend worden.