Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 november 2020

Luierlocaties voor wandelaars en fietsers

Noordwijk – Er zijn te weinig zicht- en rustplekken in deze gemeente.

Dat vindt althans NZLokaal-raadslid Karin Meiland. Zij wil, dat er meer van deze zicht- en rustplekken voor recreanten komen. Volgende maand dient Meiland hierover een voorstel in bij de gemeenteraad.

Met die luierlocaties kunnen wandelaars en fietsers even stoppen met hun activiteit om in de gezonde buitenlucht bij te komen van de uitlaatgassen van passerende vrachtwagens en bussen, om te genieten van het uitzicht op de bollenvelden en duinen. Meiland wil ook, dat bij die rustlocaties afvalbakken geplaatst worden, om te voorkomen dat het daar een zooitje wordt.