Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 november 2020

Parkeerproblemen bij kinderdagverblijf geven zorgen

Noordwijkerhout – Als er een kinderdagverblijf en kinderopvang aan de Langevelderweg komen, dan moet er in ieder geval genoeg parkeergelegenheid zijn.

Dat stelt raadslid De Moor (Bruisend Noordwijk) volgende maand voor. Nu al is er volgens hem in die omgeving al sprake van (ernstige) parkeerproblemen. En het is niet realistisch te verwachten, dat alle baby’s en kleuters lopend en op de fiets naar het Kinderdagverblijf In den Houte gebracht worden.

De Moor denkt, dat de parkeerproblemen mogelijk niet alleen kunnen worden opgelost met de aanleg van extra parkeerplekken, maar ook door het tegengaan van langparkeerders. Met name personeel van winkels in het centrumgebied, die hun auto’s iedere dag in deze woonwijk stallen. De gemeenteraad bespreekt die voorstel op 15 december.