Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 november 2020

Plan Overgeest bijna klaar

OEGSTGEEST – In het eerste kwartaal van 2021 ligt er een nieuw en haalbaar plan voor Overgeest op tafel. Dat is althans de verwachting van wethouder Peter Glasbeek.

Hij liet dit weten, naar aanleiding van vragen door fractievoorzitter Frits van Dissel (Hart voor Oegstgeest). De tijd gaat alsmaar verder en Van Dissel wilde nou wel eens weten, wanneer er een ‘anterieure overeenkomst gesloten wordt met de verschillende partijen. En of de gemeenteraad nog vóór die ondertekening inzage krijgt van de inhoud van die overeenkomst.

Glasbeek zegde toe: ,,De raad zal voorafgaand aan een ondertekening van zo’n overeenkomst worden geïnformeerd. Nog in het eerste kwartaal van volgend jaar willen we tot de afwikkeling van een haalbaar plan komen.’’